Om dig, för dig, din utveckling


Coaching

Vi tror att människor vill och kan. När vi tar eget ansvar och tränar oss i förmågor kan vi hållbart utvecklas och samtidigt må bra. Vilket alltid börjar inifrån, din förändring behöver utgå från dig.

I våra aktiviteter har vi en förståelse kring hur allt påverkar oss som människor, en så kallad systemisk förståelse. Det brukar vi beskriva genom concepten Aware Health & Aware Performance.

Jag vill må bra!


Symptom som värk, trötthet, sömnproblem, depression, psykiska besvär, utmattning m.m. Ingen ska behöva gå runt att må dåligt. Det är inte normalt att över tid dras med problematik som begränsar vår livskvalitet. 

Om du är beredd att gå att i riktning mot bättre mot välmående, ja då rekommenderar jag att vi träffas för en konsultation. Där vill jag veta mer om dig och vart du befinner dig. Jag berättar hur jag arbetar för att guida dig i en bättre riktning.

Kvalitetsgaranti - Att känna sig trygg i att just det här kommer bidra till min utveckling och förändring är viktigt för mig, därför använder jag mig av en kvalitetsgaranti. Det innebär att om vi på 4 tillfällen inte kommit någonstans i din önskade riktning, då har du chansen att få pengarna tillbaka. Jag bidrar till förändring för det bättre, på riktigt. Mer om det här berättar jag under vår konsultation. 

Vad säger klienter?


Kvinna, mitt i livet

"Coachningen var helt fri från pekpinnar och en massa måsten. Under samtalen uppskattade jag Erics engagerade välvilja och positiva energi."

Kille 18 år

"Du har verkligen varit ett enormt stöd för mig Eric! Jag brukar då och då, när det är lite tufft tänka typ "vad skulle Eric ha sagt till mig" känns skönt o veta att jag alltid kan vända mig till dig."

Kvinna, 35 år

"Jag ville ha hjälp att skapa verktygen jag behövde för att hantera mitt bagage och därmed en del av mitt mående samt ta mig an framtiden på ett sunt sätt. De verktygen har jag fått här. Ansvaret och arbetet ligger helt och fullt på mig, verktygen får jag efter hand under samtalen och oj vilken resa jag gjort."

Hälsa och välmående som grund för din utveckling


Oavsett vad vi som individer önskar uppnå behöver vi en grund i att må bra. Vi hanterar, bearbetar och anpassar oss hela tiden efter vår omgivning och inre miljö, som direkt påverkar vår upplevelse av hur vi mår.

Aware Health tar som utgångspunkt i fem delar där alla enskilt och tillsammans är viktiga för att vår kropp och att våra mentala processer ska fungera som de ska. Inom varje del finns ett antal principer och förhållningssätt som behöver vara på plats för att våra funktioner och resurser ska nyttjas fullt ut. 

Genom en systemisk förståelse är varje förändringsarbete unikt, helt utifrån dig och dina förutsättningar. Inom ramen för Aware Health skapas en olika aktiviteter där vi både vänder oss till privatpersoner och organisationer som önskar skapa ny förståelse och effekt på sitt arbete till en bättre hälsa och välmående.